Select Page

Általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek – a továbbiakban: „ÁSZF” – Kántor Csilla egyéni vállalkozó– a továbbiakban: „Szolgáltató” – által a https://csillkantor.com domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra vonatkozik, valamint https://csillakantor.com honlapon keresztül nyújtott szolgáltatás igénybevételének feltételeit szabályozza.

Érvényes 2023. január 1-től visszavonásig.

A Szolgáltató , a honlap üzemeltetője:

 • Kántor Csilla egyéni vállalkozó
 • Székhely és levelezési cím: 1195 Budapest, Kossuth Lajos utca 9, III/ 307
 • Adószám: 69742646-1-43
 • Nyilvántartási szám: 53621483
 • Statisztikai számjel: 69742646821123101
 • hello [kukac] csillakantor [pont] com
 • www.csillakantor.com

A Felhasználási Feltételekre, valamint az Általános Szerződési Feltételekre vonatkozó közös szabályok:

 • A Szabályzatot a Szolgáltató internetes honlapján (csillakantor.com) a nyitóoldalon, tárolható, megjeleníthető és nyomtatható módon ingyenesen közzéteszi.
 • A Szolgáltató bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosítást követően bármely Szolgáltatás igénybe vételével a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását.
 • Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki az csillakantor.com bármely szolgáltatását igénybe veszi, illetve amennyiben Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, vagy bármely Terméket megrendel, megvásárol.
 • A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételével, Termék megvásárlásával, illetve az csillakantor.com bármely Szolgáltatásának megkezdésével elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.
 • Az csillakantor.com internetes oldalon megtalálható valamennyi egyéb tájékoztató (pl.: Adatkezelési Tájékoztató) az ÁSZF részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

A vásárlás szabályai

Vásárolható termékek, szolgáltatások

A weboldalon oktató anyagok, tanfolyamok, más elektronikus formában elérhető termékek (a továbbiakban InfoTermékek) vásárlására van lehetőség. Ezen Info-Termékek a vásárlással egyidejűleg átadásra kerülnek.

A weblapon lehetőség van személyes/online tanácsadásra (a továbbiakban Tanácsadás) valamint online/offline előadásokra, tréningekre, rendezvényekre (a továbbiakban Szolgáltatások) történő jelentkezésre és a részvételi díj kifizetésére. Ezen Szolgáltatások igénybevétele az adott szolgáltatás leírásánál rögzített feltételekkel történik.

Szerződés megkötésének általános szabályai:

A nem írásban (elektronikus úton) történő szerződéskötés során legalább a következő feltételekben állapodnak meg a felek:

 • A Megrendelő neve, lakóhelye: A Megrendelő által elektronikus úton megadott Kereszt- és Vezetéknév, valamint a Megrendelő által megadott cím,
 •  az igényelt szolgáltatás(ok) megjelölése, tartama,
 •  a szolgáltatások díja, a nyújtott kedvezmények mértéke, a felmondás jogkövetkezménye,
 • Megrendelői nyilatkozatok az adatkezeléssel, szolgáltatói marketingtevékenységgel, e-mailben küldhető szolgáltatói értesítésekről,
 •  az elállás feltételei,
 •  kapcsolattartásra alkalmas elérhetőségek: A Szolgáltató, illetve a Megrendelő által megadott elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám),
 •  a szerződéskötés időpontja: A szerződéskötés időpontja a Szolgáltatás megrendelésének időpontja,
 •  a felek által fontosnak tartott egyéb, a szerződés létrejöttével és az igényelt szolgáltatással összefüggő kérdések.

A szerződés léterjön

 • jelenlévők között írásban tett szerződéses jognyilatkozatok esetében az egyedi szerződés aláírásával,
 • elektronikus út (online) esetén az online tett szolgáltatói ajánlat elfogadásával („Megrendelés/Jelentkezés” gombra kattintással)

Tanácsadás és Szolgáltatás igénybevétele

JELENTKEZÉS

 • Tanácsadásra vagy Szolgáltatásra a csillakantor.com weboldalon lehet jelentkezni. A jelentkezés beérkezése után a regisztráció sikerességéről visszaigazoló e-mailt küldünk.
 • A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Tanácsadás vagy Szolgáltatás teljes díjának összegét, valamint az információt a díjbekérő kiállításáról, valamint online kurzus esetén a részvételhez szükséges Zoom/ egyéb belépési linket.
 • Amennyiben a megrendelt szolgáltatás ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a regisztrációt automatikusan töröljük. A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően a jelentkezés során a Felhasználó által megadott e-mail címre elektronikusan kézbesítjük.
 • A Szolgáltató a Tanácsadás vagy Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges részletes információt (pl. helyszín, időpont, milyen szükséges dolgokat kell megával hozni) a rendelést visszaigazoló emailben küldi meg.

VÁLLALÁSOK

Ügyfél tanácsadói és/vagy tréningszerű együttműködésben vesz részt, jelentkezése során vállalja, hogy információt gyűjtött a problémája ellátásához szükséges szolgáltatási formákról, lehetőségekről, ezen információk birtokában vállalja a munkát tanácsadóval. Az ügyfél az alkalmon való megjelenésével szóban és jelen dokumentum aláírásával elismeri és megerősíti, hogy jelenleg, a tanácsadási folyamat megkezdésekor nem diagnosztizált pszichiátriai beteg és nem áll pszichiátriai és/vagy gyógyszeres kezelés alatt, valamint, hogy megfelelően tájékozódott tanácsadó felkészültségét illetően.

Az Info- Termékekben bemutatott és szakértői Tanácsadás/Szolgáltatás  során szóban átadott technikák és marketing módszerek kizárólag személyes tapasztalatok átadásának minősülnek. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. A Szolgáltató semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, az olyan károkért (esetleges negatív következményekért, veszteségekért, költségekért) amelyek az Info-Termékben bemutatottak megvalósítása közben, vagy megvalósításra való törekvése közben keletkezhetnek. Az Info-Termékekben bemutatott 3. fél által forgalmazott termékek vagy szolgáltatások bemutatása kizárólag tájékoztatási célt szolgál, ezek működéséért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nincs kapcsolatban ezen szolgáltatások / termékek gyártóival.

Online Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések egyrészt a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

A kártyás fizetés ezen kívül még a Stripe vagy PayPal fizetési rendszerén keresztül lehetséges. A bankkártya adatok a webáruház üzemeltetőihez természetesen nem jutnak el.

Záró rendelkezések

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el. Ezt a megrendelő a távollévők között kötött szerződés szabályai szerint, azaz az “Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket” bejelölésével, és egyidejűleg a “Megrendelés/ Jelentkezem” gombra való kattintással elfogadja.

A termékmegrendelés esetén első lépésben csak a kapcsolattartási adatokat kell megadni. A megrendelés második lépésében opcionálisan bejelölhető az “Igen, maradjunk kapcsolatban! Hozzájárulok, hogy a csillakantor.com-tól e-mailt kapjak” A jelölődoboz felhasználó általi bejelölése esetén a megadott adatokat Kántor Csilla EV adatkezelési tájékoztatója szerint kezelem.